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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Florestas. |
Data corrente: |
26/01/2007 |
Data da última atualização: |
26/01/2007 |
Autoria: |
VIEIRA, L. A. N.; SOARES, T. S.; CARVALHO, R. M. M.; REZENDE, J. B. |
Título: |
Dimensionamento do setor florestal em Minas Gerais. |
Ano de publicação: |
2006 |
Fonte/Imprenta: |
Cerne, Lavras, v. 12, n. 4, p. 389-398, out./dez. 2006. |
Idioma: |
Português |
Notas: |
Nota Técnica |
Palavras-Chave: |
Complexo florestal; Valor de produção. |
Thesagro: |
Economia Florestal. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Florestas (CNPF) |
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Biblioteca |
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Volume |
Status |
URL |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Pecuária Sudeste. Para informações adicionais entre em contato com cppse.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Pecuária Sudeste. |
Data corrente: |
14/08/2019 |
Data da última atualização: |
24/10/2019 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
FRANCISCO, V. C.; TULLIO, R. R.; MARCONDES, C. R.; PFLANZER, S. B.; NASSU, R. T. |
Afiliação: |
Vanessa Cristina Francisco, UNESP; RYMER RAMIZ TULLIO, CPPSE; CINTIA RIGHETTI MARCONDES, CPPSE; Sérgio Bertelli Pflanzer, UNICAMP; RENATA TIEKO NASSU, CPPSE. |
Título: |
Meat quality, aroma profile and consumer preference of dry - aged beef. |
Ano de publicação: |
2019 |
Fonte/Imprenta: |
In: RECIPROCAL MEAT CONFERENCE, 2019, Fort Collins, Colorado. Proceedings... Fort Collins, Colorado: American Meat Science Association, 2019. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Aging is a method for improving some sensory characteristics of meat, enhancing flavor and tenderness. The effect of aging in tenderness is well known but not well established in the flavor of dry-aged beef. This study aimed to evaluate the meat quality, volatile compounds profile and consumer preference between fresh and dry aged beef. |
Palavras-Chave: |
Dry-aged beef; Maciez da carne; Qualidade da carne; Tenderness of meat. |
Thesagro: |
Carne. |
Thesaurus NAL: |
Beef; Meat quality; Meat tenderness. |
Categoria do assunto: |
L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
Marc: |
LEADER 01138nam a2200253 a 4500 001 2111335 005 2019-10-24 008 2019 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aFRANCISCO, V. C. 245 $aMeat quality, aroma profile and consumer preference of dry - aged beef.$h[electronic resource] 260 $aIn: RECIPROCAL MEAT CONFERENCE, 2019, Fort Collins, Colorado. Proceedings... Fort Collins, Colorado: American Meat Science Association$c2019 520 $aAging is a method for improving some sensory characteristics of meat, enhancing flavor and tenderness. The effect of aging in tenderness is well known but not well established in the flavor of dry-aged beef. This study aimed to evaluate the meat quality, volatile compounds profile and consumer preference between fresh and dry aged beef. 650 $aBeef 650 $aMeat quality 650 $aMeat tenderness 650 $aCarne 653 $aDry-aged beef 653 $aMaciez da carne 653 $aQualidade da carne 653 $aTenderness of meat 700 1 $aTULLIO, R. R. 700 1 $aMARCONDES, C. R. 700 1 $aPFLANZER, S. B. 700 1 $aNASSU, R. T.
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Registro original: |
Embrapa Pecuária Sudeste (CPPSE) |
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